PVC kartice, koje nemaju ugrađene identifikacione čipove se uobičajeno koriste za vizuelnu identifikaciju korisnika. Ove kartice se mogu koristiti u čitavom nizu najrazličitijih funkcija i prilika. Pored funkcije vizuelne identifikacije, zaposlenih u okviru kompanija, učenika i studenata u obrazovnim ustanovama,  plastične kartice mogu se još koristiti i u svrhu promocije kompanija ili njihovih pojedinačnih proizvoda ili usluga

  Članske kartice svih vrsta (ustanove, udružxenja, asocijacije potrošača) mogu biti dodatno personalizovane, fotografijama korisnika, a u slučaju da se koriste beskontaktne kartice, njihova se primena može proširiti na kontrolisani pristup objektima itd.

  Loyalty cards, u poslednje vreme jako popularne kartice lojalnosti koje se dodeljuju potrošačima i korisnicima usluga jedne određene ili čitavog niza kompanija. Na ovaj način se potrošači dodatno vezuju za određene robne marke, a pri tom im se omogućava da ostvare popuste i druge pogodnosti.

  Poslovne vizit kartice; za razliku od klasičnih papirnih (kartonskih) kartica, plastične kartice odštampane u punom koloru su mnogo trajnije, ne savijaju se, ne habaju, ostavljaju mnogo povoljniji utisak na poslovne partnere. U skladu sa zahtevima korisnika možemo na karticu odštampati QR kod koji može nositi vaše relevantne podatke za kontakt, linkove do Vaše internet stranice, društvenih mreža itd.

  Poklon kartice; kartice koje omogućavaju korisnicima da ostvare pogodnosti prilikom kupovine ili pružanja usluga, mogu biti personalizovane fotografijama korisnika, seriskim brojevima, bar kodovima, a ako su bezbednosni zahtevi specifični, mogu se koristiti i beskontaktne kartice.

  Identifikacija učesnika, posetilaca, pripadnika servisnih službi u pojedinačnim događajima, koncerti, izložbe, sportske i druge manifestacije.

Zaboravite klasične kartice, u vremenu modernog poslovanje veoma je bitan imidž i utisak koji ostavljate na klijenta. Korišćenjem plastičnih ID kartica ostavljate utisak organizovanog i modernog poslovnog okruženja.

Put do prvih ID kartica je jednostavan. Potrebno je samo da izaberete jedan od atraktivnih dizajna iz naše galerije ili nam dostavite svoj dizajn na email idcards@d-logic.rs i ostalo je naša briga.

Naručite odmah